In foliedruk zijn er onuitputtelijke mogelijkheden. Het aantal alternatieven en combinaties van verschillende technieken en folies zijn onbegrensd. Bij foliedruk moet er rekening gehouden worden met alle aspecten van het drukwerk (de papiersoort, de drukwerktoepassing, voorgaande en navolgende afwerkingen,…) Hiervoor is vakkennis vereist. Door het jarenlang werken in onderaanneming voor drukkerijen en kartonnagebedrijven hebben we in dit domein de broodnodige ervaring opgebouwd. Onze vaste en goed opgeleide werknemers halen het beste uit ons hoogtechnologische machinepark naar boven.

U kan bij ons terecht voor al uw vragen zodat u uw klanten snel en duidelijke antwoorden kan bieden. We staan u bij in de ontwerpfase en geven advies omtrent de technische mogelijkheden. In de productiefase denken we met u mee om de efficiëntste productiewijze te kiezen en de totale kosten zo laag mogelijk te houden. Door ons uitgebreid machinepark heeft u slechts 1 aanspreekpunt nodig voor alle folie en stanswerken en dit op gelijk welk formaat en grammage.

Uw vaste contactpersoon volgt de projecten volledig voor u op. Zowel voor het maken van offertes, vragen om advies en afspraken rond timings kunt u bij hem terecht. Offertes worden snel doorgegeven. Gewenste deadlines worden onmiddellijk bevestigd.

Door op voorhand de juiste afspraken te maken omtrent timings, kunnen korte deadlines aangehouden worden. Clichés en kapvormen kunnen besteld worden voordat het drukwerk aangeleverd wordt. Zo zijn ze klaar en kunnen we meteen starten als de drukvellen aangeleverd worden. We hechten grote waarde aan het snel en punctueel leveren. Indien gewenst zorgen wij voor de ophaling en de levering van uw goederen.

Clichés en kapvormen worden door ons minstens 3 jaar bewaard en dit in optimale omstandigheden. Eventuele verdere afwerkingen na het stansen of foliën zoals vouwen, schoonsnijden, verpakken, enz. kunnen ook door ons uitgevoerd worden.

Onze service:


  • Ervaring en advies
  • Uitgebreid productiegamma
  • Snelle en duidelijke afspraken
  • Korte leveringstermijnen
  • 1 aanspreekpunt