Stansen


Naast foliedruk zijn we sterk in uitkappen, perforeren en rillen van drukvellen. Drukkerijen en kartonnagebedrijven kunnen bij ons terecht om hun drukvellen te laten stansen. Het zetten van tabs en eurolocks, het microperforeren en het slitten of half doorsnijden van zelfklevende vellen behoren eveneens tot onze kernactiviteiten.

Voor grote oplages is het vaak ook interessant om het afval in 1 doorgang uit te breken. We voorzien dan een uitduwvorm. Afval wordt meteen gescheiden van de gestanste vellen. Dit spaart vaak snij- en uittrekwerk.

Papierformaten zijn mogelijk van 100 x 150 mm tot 750 x 1050 mm. Alle papiersoorten, diverse kunststoffen, volkarton en microgolfkarton tot 2 mm dik kappen we probleemloos uit.

Omdat we zowel over vlakstansmachines als cylinderpersen beschikken, kunnen we deze verscheidenheid aan formaten en materiaaldiktes perfect aan.

Voor bepaalde toepassingen zoals etiketten, naamkaartjes en bierviltjes in grote oplages is contourstansen op ons stanskanon interessant. Dit stanst het materiaal aan de 4 zijdes uit. Het maximumpapierformaat op deze machine bedraagt 260 x 260 mm.

Kapvormen kunnen door u aangeleverd worden of indien gewenst laten we ze voor u maken. We kunnen deze ook voor u stockeren voor hergebruik.